понеделник, 15 септември 2008 г.

ИДЕАЛЕН ОТБОР НА 2-ри КРЪГ


Вратар:

Албано Бицари (Катаня): Страхотно представяне на вратаря на Катаня. Неговият отбор все пак загуби, но той заслужава място в идеалния състав на кръга заради играта си срещу Интер. Спаси отбора си от поражение със срамен резултат с няколко спасявания от световна класа. Невероятен!



Защитници:

Майкон (Интер): Страхотно представяне на бразилския десен защитник. Той непрекъснато се движеше по десния фланг. Винаги подкрепяше съотборниците си и беше постоянен по време на целия мач.

Стефан Лихтщайнер (Лацио): Опази Антонио Касано през целия мач с брилянтна игра. Предизвикателството беше сред основните задачи на Лацио срещу Сампдория. Той подаде и на Сарате за гола му. Страхотно представяне на швейцареца.

Матео Ферари (Дженоа): Въпреки че да спреш Андрий Шевченко вече трудно може да се отбележи като голям успех, Ферари обезвреди напълно украинеца. Формира солидно партньорство с Доменико Кришито при победата с 2:0 над Милан.

Кристиан Маджо (Наполи): Италианският бранител показа класа. Покри голям периметър от терена и осигури стабилност, когато отборът му се втурна в атака. Неговият гол донесе победата над Фиорентина, а с него Маджо потропа на вратата на Липи.



Халфове:

Марек Хамшик (Наполи): Страхотен удар на халфа поведе отбора му към победата. Започна малко неспокойно, но навлезе в ритъм с течение на мача. Още веднъж доказа стойността си на „Сан Паоло", а публиката го изпрати на крака след последния съдийски сигнал.

Момо Сисоко (Ювентус): Абсолютен колос в средата на терена за Ювентус. Напълно обезличи звездата на Удинезе Гьокхан Инлер. Партньорството му с Кристиан Поулсен е обещаващо.

Мауро Каморанези (Ювентус): Невероятно представяне на динамото на „Старата госпожа". Неговата визия и атакуваща игра беше постоянна заплаха за съперника. Отлично представяне, като непрекъснато захранваше нападателите с подавания.



Нападатели:

Фабрицио Миколи (Палермо): Тероризираше защитата на Рома, като Сисиньо и Лориа не можаха да направят нищо срещу него. Първият му гол беше майсторско изпълнение, бърз дрибъл и мощен шут в горния ъгъл, за да изравни. Второто му попадение също беше от най-високо ниво, като Дони само изгледа топката покрай себе си. Невероятно.

Диего Милито (Дженоа): Аржентинският стрелец беше невероятен срещу Милан, като поведе отбора си към победата над „росонерите". Изведе Джузепе Скули за първия гол и изработи и вкара дузпата за втория. Беше фундаментален за генуезци, а Малдини и Бонера не можаха да му противостоят. Страхотно завръщане за „Принца".

Мауро Сарате (Лацио): Отбеляза пореден гол за римските „орли" и беше избран за играч на мача при победата с 2:0 над Сампдория. Аржентинецът доказва, че е най-големият трансферен удар на Лацио в последните години.

Достойни за споменаване:
Джорджо Киелини (Ювентус)
Доменико Кришито (Дженоа)
Паоло Де Челие (Ювентус)
Фабио Симплисио (Палермо)
Антонио Ночерино (Палермо)
Едисон Кавани (Палермо)
Горан Пандев (Лацио)
Есекиел Лавеци (Наполи)
Андреа Гасбарони (Дженоа)

Няма коментари: