понеделник, 21 юли 2008 г.

Роналдиньо взе номер 80 в Милан.11 000 фланелки са продадени


Новата перла в състава на Милан Роналдиньо ще играе с номер 80 през новия сезон, съобщи официалният сайт на "росонерите". Любимият номер 10 е зает от Кларънс Зеедорф, а на "Джузепе Меаца" е традиция да не се отстъпват номера.
Рони избра 80, позовавайки се на рожденната си дата - 21-ви март 1980 година. Бразилецът вече пети ден тренира с италианците, като блести с невероятната си техника.
Между другото стана ясно че над 11 000 тифози на Милан са си резервирали фланелката на Роналдиньо, това съобщиха от офиса на "Адидас" в Милано. Както е известно, германският спортен концерн е официален спонсор на "росонерите" вече дълги години. Днес миланският гранд представи официално новия си екип, като в следващите дни феновете могат да го намерат в магазините. Бразилската супрезвезда Роналдиньо ще играе с номер 80, след като любимият му номер десет е зает от Кларънс Зеедорф, който кара седми сезон в тима.
"Откакто Роналдиньо подписа с Милан, има невероятен интерес към него. Получихме над 11 000 заявки за офицалния екип с неговата фланелка и име", коментираха от "Адидас" по време на представянето.

Няма коментари: